Descobreix els projectes de conservació del medi marí on participa la confraria de Llançà, fomentant la col·laboració entre científics i pescadors. Coneixeràs projectes tant interessants com Dofins de Tramuntana, de SUBMON, on els pescadors aporten dades i molta informació per l’estudi dels cetacis del Cap de Creus i dels canyons submarins de la zona.

Gaudeix en família o amb amics d’una esplèndida visita a la llotja de Llançà de la mà d’una biòloga experta de SUBMON i un pescador professional de Llançà.

Aprèn quins són els arts de pesca més emprats i com funcionen observant de primera mà les embarcacions del port pesquer. Entén quin és el circuit que segueix el peix i el marisc fins a arribar a la peixateria i perquè és tant important l’adequat etiquetatge dels productes. A partir d’aquest moment entendràs d’on prové cada producte quan el compres i com s’ha pescat!

I sobretot, viu en directe com es ven el peix a la nostra llotja i entén com funciona una subhasta de peix en la actualitat!

CARACTERÍSTIQUES DE L'ACTIVITAT

Fem que sigui una activitat segura per a tothom!

Per facilitar el correcte desenvolupament de l’activitat, els participants tindran presents en tot moment les condicions de seguretat i requisits bàsics de participació en relació amb les mesures de prevenció de la Covid-19.

Reserva ja la teva plaça

T'animes a viure l'experiència del turisme pesquer amb nosaltres? Escriu-nos detallant la teva disponibilitat, nombre de persones i qualsevol altra informació que sigui rellevant per a l'activitat. Comença l'aventura!

[email protected]