Vols viure una experiència única en un entorn inigualable i en bona companyia? Vine a passar un dia al mar amb els pescadors del Cap de Creus!

La feina dels pescadors no és senzilla, les jornades de treball son llargues i l’ofici exigeix el 100% de cadascú però aquest esforç permet que puguem gaudir de peix fresc i de proximitat al nostre dia a dia.

“Un dia al mar!” és una experiència que et permetrà veure i viure com ho fan els pescadors professionals. És una activitat pensada per gaudir de l’entorn, aprendre de forma vivencial i compartir en família o amb els amics moments irrepetibles com: veure la sortida del sol al mig del mar, assaborir la cuina marinera, conèixer la barca, compartir històries i coneixements o inclús veure dofins, sí! En nombroses ocasions els pescadors ens fan arribar l’albirament de cetacis a prop de les seves embarcacions i col·laboren amb projectes científics quan aporten aquestes dades.

Si teniu la sort que s’aproximin dofins, podreu viure l’experiència de veure com s’estudien aquests animals, de la mà d’una biòloga experta de SUBMON, descobrint la tècnica de foto-identificació i el catàleg d’aletes dels dofins mulars de la zona. T’ho perdràs?

CARACTERÍSTIQUES DE LES ACTIVITATS

Fem que sigui una activitat segura per a tothom!

Per facilitar el correcte desenvolupament de l’activitat de pescaturisme, els participants tindran presents en tot moment les condicions de seguretat i requisits bàsics de participació, tant en relació amb la seguretat a bord com les mesures de prevenció de la Covid-19.

Reserva ja la teva plaça

T'animes a viure l'experiència del turisme pesquer amb nosaltres? Escriu-nos detallant la teva disponibilitat, nombre de persones i qualsevol altra informació que sigui rellevant per a l'activitat. Comença l'aventura!

[email protected]