El nombre màxim de persones depèn del tipus de vaixell i de la sortida. A cada activitat s’especifica el nombre màxim de persones que poden apuntar-se (adults i/o nens). Si t’interessa una activitat de grup de més de 8 persones posa’t en contacte amb nosaltres i organitzarem una excursió personalitzada.

La majoria de sortides inclouen menjar a bord, no obstant h ha embarcacions i determinades sortides que no ofereixen aquest servei. Cada activitat especifica si inclou menú i les característiques d’aquest.  

En el cas que vulgueu un menú diferent per raons especials, podeu contactar amb nosaltres i adaptarem el menjar que es servirà a bord.

Està permès portar qualsevol beguda no alcohòlica durant l’activitat. A totes les sortides es proporcionarà aigua inclosa en el preu, i en algunes de les activitats que ofereixin menú també hi haurà l’opció d’oferir begudes alcohòliques com cerveses, vi o cava, que no estan incloses en el preu de l’activitat.

L’activitat principal d’aquestes sortides és la pesca, per això i per tal de gaudir d’una experiència autèntica les sortides tenen un horari i una ruta marcats que no es pot modificar, excepte en situacions de necessitat o casos especials (condicions meteorològiques, problemes de salut o de seguretat, marejos, etc.

Tant la tripulació com tots nosaltres volem que gaudiu de l’experiència del turisme pesquer. És possible que si no esteu acostumats a navegar, en algun moment us maregeu. Us recomanem dur alguna pastilla contra el mareig, i en cas que sigui necessari la tripulació prendrà mesures al respecte per tal que us sentiu el més còmode possible.

No és necessari. Pots presentar el teu bitllet al mòbil. El turisme pesquer té com un dels valors principals protegir el medi ambient, entre tots ajudem a respectar-lo.

Per qüestions meteorològiques és possible que s’hagués d’anul·lar l’activitat per aquella data. Si això passés, et donarem l’opció de canviar la data per un altre dia o bé d’anul·lar l’activitat. En aquest últim cas et reemborsaríem l’import del bitllet. No obstant, la no presentació al lloc, data i hora que marca el bitllet no donarà dret a la devolució dels diners. Recorda que és una activitat de pesca que es regeix per uns horaris molt marcats.

Et recomanem que portis roba còmode, calçat amb sola de goma i gorra o barret pel sol. Algunes activitats inclouen temps per a banyar-te a l’aigua, per tant on oblidis portar també el teu banyador i/o roba de recanvi. Depèn de l’excursió hi ha algunes recomanacions especials que s’especificaran a la descripció de l’activitat.

Si ets menor d’edat hauràs de portar l’autorització corresponent o bé anar acompanyat d’una persona responsable, pare, mare o tutor/a.

Si tens alguna condició física, psicològica o requereixes de qualsevol assistència especial et recomanem que contactis primer amb nosaltres abans de reservar l’activitat, per tal d’estudiar el cas i poder garantir que es cobreixen les teves necessitats.

Totes les activitats a bord de vaixells compten amb una assegurança de responsabilitat civil que està inclosa al preu.

En alguns casos disposes d’aparcament gratuït. Les opcions d’aparcament s’indiquen a l’activitat.

El trasllat no està inclòs en el preu del bitllet. Si necessites que t’ajudem amb el trasllat, contacta amb nosaltres i t’oferirem informació de companyies de transport de la zona.

Posa’t en contacte amb nosaltres! Volem que gaudeixis al màxim de l’experiència del turisme pesquer, per això estarem encantats d’ajudar-te i orientar-te en tot el possible. Escriu-nos a [email protected]