Les activitats escolars estan pensades per englobar el màxim de coneixement sobre el món pesquer de la forma més vívida i presencial possible. Es busca aportar als alumnes un coneixement habitualment desconegut per tal d’enriquir els continguts didàctics que es treballen a l’escola.

De la mà d’una biòloga experta de SUBMON i un pescador professional de Llançà coneixerem: com és una llotja i quina funció té, quin és el camí que realitza el peix fins arribar a la taula, quins són els principals arts de pesca actualment i sobretot quins animals es pesquen i com es pesquen.

Per tal d’aprendre tot això, es realitzarà una visita guiada al moll pesquer i a la llotja, on podrem veure de primera mà els estris emprats per a pescar, tals com xarxes, nanses i cadups, entre d’altres.

Descobreix els projectes de conservació del medi marí on participa la confraria de Llançà, fomentant la col·laboració entre científics i pescadors. Coneixeràs projectes tan interessants com Dofins de Tramuntana, on els pescadors aporten dades i molta informació per l’estudi dels cetacis del Cap de Creus i dels canyons submarins de la zona

Si tens interès en aquesta activitat o vols que es treballi algun contingut en concret, no dubtis en contactar-nos!

CARACTERÍSTIQUES DE L'ACTIVITAT

Fem que sigui una activitat segura per a tothom!

Per facilitar el correcte desenvolupament de l’activitat, els participants tindran presents en tot moment les condicions de seguretat i requisits bàsics de participació en relació amb les mesures de prevenció de la Covid-19.

Reserva ja la teva plaça

T'animes a viure l'experiència del turisme pesquer amb nosaltres? Escriu-nos detallant la teva disponibilitat, nombre de persones i qualsevol altra informació que sigui rellevant per a l'activitat. Comença l'aventura!

[email protected]